Antikraak Zoetermeer


kamer antikraak

Samenvatting

Een zorgzame oppasser gezocht voor woonruimte midden in een zorginstelling Heb jij affiniteit met de zorg en vind je het… Meer informatie ↓
€ 271,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
16
kamer
1

Meer informatie

Een zorgzame oppasser gezocht voor woonruimte midden in een zorginstelling

Heb jij affiniteit met de zorg en vind je het geen probleem om tussen ouderen te wonen en als je hen tegenkomt een praatje te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor zorginstelling 't Seghe Waert in Zoetermeer zijn we op zoek naar een rustige bewoner. Deze bewoner krijgt een eigen kamer in een aparte vleugel van het pand. Per twee kamers wordt er een badkamer gedeeld. In een royale gezamenlijke ruimte is een grote keuken gevestigd.

Omdat je hier tussen de zorgbehoevende medemens woont is het belangrijk dat jij van rust en orde houdt. We zijn specifiek op zoek naar mensen die in de zorg werkzaam zijn of grote affiniteit hebben met de zorg.
Voor deze ruimte zijn wij niet op zoek naar studenten.

Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar. Vlakbij is een halte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het Centraal station van Den Haag en Rotterdam.

Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water.

We vragen je niet alleen om te reageren

Als jij interesse hebt in één van deze woonruimtes, dan willen wij je vragen om een korte motivatie te schrijven. Hierin kun je uitleggen waarom jij op deze locatie wilt wonen, wat je achtergrond is en verder alles wat je aan ons kwijt wilt hierover. De motivatie kun je in jouw Mijn Interveste-account uploaden als extra ‘Legitimatiebewijs’.

Maandelijkse kosten

Je betaalt slechts € 271,- per maand inclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod