Samenvatting
In Zutphen komt een unieke kans om antikraak te wonen in een spiksplinternieuw appartementencomplex! Het betreft hier een volledig nieuw… Meer informatie
€ 250,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
900
 m2
30
kamer
1
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

In Zutphen komt een unieke kans om antikraak te wonen in een spiksplinternieuw appartementencomplex! Het betreft hier een volledig nieuw gebouw en deze is dan ook van alle gemakken voorzien. Het appartement bestaat uit een woon/slaapkamer, een badkamer en een keuken met zitgedeelte. Grijp nu je kans om een prachtig nieuw appartement te bewonen.

Over de locatie

Het appartementencomplex is gesitueerd op loopafstand van zowel het centrum van Zutphen als van het treinstation. Deze zijn namelijk allebei op ongeveer 10 minuten loopafstand te bereiken. Dus het is niet alleen de ideale locatie om je dagelijkse boodschappen te doen, het is ook nog eens de ideale locatie om uit te wijken naar omliggende plaatsen met het openbaar vervoer. Maak je geen gebruik van het openbaar vervoer en ben je in het bezit van je eigen auto? Deze kun je parkeren op het terrein van het appartementencomplex. Op steenworp afstand van het nieuwbouw project vind je de rivier de IJssel. Aan de IJssel bevinden zich meerdere haventjes en wandelroutes waar je uren kijk- en wandelplezier aan kan beleven. 

Over de kosten

Voor een bodemprijs kun je al wonen in dit nieuwe pand. De maandelijkse kosten bedragen € 250,- per maand. Dit is inclusief G/W/E! Er zijn verder geen bijkomende servicekosten. 

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger