Samenvatting
Deze eengezinswoning in de Indische buurt in Zwijndrecht komt per direct beschikbaar via Interveste. De woning is voorzien van een… Meer informatie
€ 105,- p.m.
anno
1948
 m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Deze eengezinswoning in de Indische buurt in Zwijndrecht komt per direct beschikbaar via Interveste. De woning is voorzien van een kleine voortuin, maar grotere achtertuin waar je deze zomer dus heerlijk kunt zitten. In je achtertuin staat ook een kleine berging om je fiets te stallen. Aan de voorzijde is voldoende parkeerruimte.

Winkels, A16 én station om de hoek

De Lidl supermarkt en de Action bevinden zich om de hoek. En als je hier wilt wonen maar in bijvoorbeeld Rotterdam moet werken is dit geen enkel probleem. De oprit naar de A16 naar Rotterdam ligt op 3 minuten rijden van je huis.
Heb je geen auto? Geen probleem, want ook het openbaar vervoer is bijzonder goed te bereiken. Op minder dan tien minuten loopafstand vind je het treinstation.


De woningen en de kosten

De woningen worden t.z.t. gesloopt en vervangen voor ruim 150 nieuwe woningen, waarvan 126 sociale huurwoningen.

Per maand betaal je als je met zijn tweetjes gaat wonen € 105,- p.p. aan onkostenvergoeding. Wil je er alleen gaan wonen, dan bedragen de kosten € 160,- per maand.
De servicekosten bedragen per maand € 7,56.

Een bijzonder interessante manier dus om goedkoop te wonen en vele euro's per maand te besparen!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger