Antikraak Zwijndrecht


woning antikraak

Samenvatting

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jou nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jou nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, een apart toilet en de trap naar boven met een ruime trappenkast.

Op de eerste verdieping heb je maar liefst 3 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer.

De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Winkels, A16 én station om de hoek

Meerdere winkels bevinden zich om de hoek. En als je hier wilt wonen maar in bijvoorbeeld Rotterdam moet werken is dit geen enkel probleem. De oprit naar de A16 naar Rotterdam ligt op 3 minuten rijden van je huis.

Heb je geen auto? Geen probleem, want ook het openbaar vervoer is bijzonder goed te bereiken. Op minder dan tien minuten loopafstand vind je het treinstation.


Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra.
De servicekosten bedragen per maand € 7,56.

Een bijzonder interessante manier dus om goedkoop te wonen en vele euro's per maand te besparen!

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod