Woning antikraak Zwijndrecht

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Zwijndrecht wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Deze eengezinswoning is voorzien van een kleine voortuin, maar grotere achtertuin waar je deze zomer dus heerlijk kunt zitten. In… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Deze eengezinswoning is voorzien van een kleine voortuin, maar grotere achtertuin waar je deze zomer dus heerlijk kunt zitten. In je achtertuin staat ook een kleine berging om je fiets te stallen. Aan de voorzijde is voldoende parkeerruimte.

Winkels, A16 én station om de hoek

De Lidl supermarkt en de Action bevinden zich om de hoek. En als je hier wilt wonen maar in bijvoorbeeld Rotterdam moet werken is dit geen enkel probleem. De oprit naar de A16 naar Rotterdam ligt op 3 minuten rijden van je huis.
Heb je geen auto? Geen probleem, want ook het openbaar vervoer is bijzonder goed te bereiken. Op minder dan tien minuten loopafstand vind je het treinstation.


De woningen en de kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De servicekosten bedragen per maand € 7,56.

Een bijzonder interessante manier dus om goedkoop te wonen en vele euro's per maand te besparen!

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod