Woning antikraak Zwijndrecht

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Zwijndrecht wel!
Zwijndrecht
Zwijndrecht
Samenvatting
Deze eengezinswoning is voorzien van een kleine voortuin, maar grotere achtertuin waar je deze zomer dus heerlijk kunt zitten. In… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
 m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Over deze antikraakwoning

Deze eengezinswoning is voorzien van een kleine voortuin, maar grotere achtertuin waar je deze zomer dus heerlijk kunt zitten. In je achtertuin staat ook een kleine berging om je fiets te stallen. Aan de voorzijde is voldoende parkeerruimte.

Winkels, A16 én station om de hoek

De Lidl supermarkt en de Action bevinden zich om de hoek. En als je hier wilt wonen maar in bijvoorbeeld Rotterdam moet werken is dit geen enkel probleem. De oprit naar de A16 naar Rotterdam ligt op 3 minuten rijden van je huis.
Heb je geen auto? Geen probleem, want ook het openbaar vervoer is bijzonder goed te bereiken. Op minder dan tien minuten loopafstand vind je het treinstation.


De woningen en de kosten

De woningen worden t.z.t. gesloopt en vervangen voor ruim 150 nieuwe woningen, waarvan 126 sociale huurwoningen.

Per maand betaal je als je met zijn tweetjes gaat wonen € 105,- p.p. aan onkostenvergoeding. Wil je er alleen gaan wonen, dan bedragen de kosten € 160,- per maand.
De servicekosten bedragen per maand € 7,56.

Een bijzonder interessante manier dus om goedkoop te wonen en vele euro's per maand te besparen!

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger