Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers   Ben je op zoek naar woonruimte in Zwijndrecht en wil je graag nét… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
 m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze antikraakwoning

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers  

Ben je op zoek naar woonruimte in Zwijndrecht en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de Indische buurt.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze eengezinswoning in Zwijndrecht zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over deze antikraak woning

Deze leuke eengezinswoning gelegen in de Indische buurt komt per direct beschikbaar via Interveste in combinatie met vrijwilligerswerk. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Maandelijkse kosten

Als je samen gaat wonen betaal je beide €105,-. Wil je er alleen gaan wonen dan zijn de kosten €160,- per maand. De servicekosten bedragen €7,56 per maand.


Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


Een interessante kans om goedkoop te wonen én om je steentje bij te dragen aan de Indische buurt!


Club van vrijwilligers Let op: we zoeken voor deze woning vrijwilligers!
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger