Woning antikraak Zwijndrecht

Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Zwijndrecht wel
Zwijndrecht
Zwijndrecht
Meer info
Samenvatting
Deze leuke eengezinswoning gelegen in de Indische buurt komt per direct beschikbaar via Interveste. Op de begane grond heb je… Meer informatie
€ 105,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
 m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging
  •   Open haard

Over deze antikraakwoning

Deze leuke eengezinswoning gelegen in de Indische buurt komt per direct beschikbaar via Interveste. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, een apart toilet en de trap naar boven met een ruime trappenkast. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 4 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Maandelijkse kosten

Als je samen gaat wonen betaal je beide €105,-. Wil je er alleen gaan wonen dan zijn de kosten €160,- per maand. De servicekosten bedragen €7,56 per maand.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger