Woning antikraak Zwijndrecht

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Zwijndrecht wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Prachtige eengezinswoning  Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! De woning beschikt over een ruime woonkamer die… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Prachtige eengezinswoning 

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! De woning beschikt over een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. Vanuit de hal heb je toegang tot de keuken en het toilet. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 3 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Daarnaast heeft de woning een eigen berging waar je je fiets kunt stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren!

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning ligt winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals de supermarkt, een bakker en drogisterij. Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. Uitvalsweg A16 ligt op slechts drie minuten rijden van de woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten voor de woning bedragen € 140,- per persoon, per maand. Wil je hier graag alleen wonen? Ook dat kan! Dan betaal je slechts € 210,- per maand. Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten gerekend. Dit gaat om € 7,56 per maand. Deze kosten zijn exclusief, gas, water en elektra .

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod