Antikraak Zwijndrecht


woning antikraak

Samenvatting

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die… Meer informatie ↓
€ 130,- p.p. / p.m.
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, een apart toilet en de trap naar boven met een ruime trappenkast. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 3 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer. Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 7,56.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod