Samenvatting
UNIEKE KANS: Huishoppen in AMSTERDAM Wij zoeken een kandidaat die voor enkele weken wil oppassen op een fantastisch nieuw hotel… Meer informatie
€ 0,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
900
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huishop woning

UNIEKE KANS: Huishoppen in AMSTERDAM

Wij zoeken een kandidaat die voor enkele weken wil oppassen op een fantastisch nieuw hotel in Amsterdam. De opening van het hotel is uitgesteld en nu krijg JIJ dus de kans om op dit hotel te passen. 

Wonen nabij centrum Amsterdam 

We kunnen je niet vertellen waar het exact is. Maar het is 5 km vanaf het stadscentrum en de metro- en bushalte liggen op 650 meter. De supermarkt is nog dichterbij. Het appartement in het hotel is nieuw, supernieuw en volledig gemeubileerd. Hebben we al gezegd dat het om een gloednieuwe locatie gaat? Ook een eigen keuken is aanwezig en uiteraard heb je je eigen sanitaire voorzieningen bij je appartement. 

Echt te gekke kans! 

De foto's kunnen wij vanwege risico's niet tonen en bijgaande foto's zijn dus illustratief (en misschien tonen ze wel te kleine ruimtes ook). Maar neem van ons aan dat het écht te gek is. Unieke kans dus. We zoeken alleen echt serieuze kandidaten die een volledig profiel hebben en geen moeite hebben alle gevraagde documenten aan te leveren.

Het mooiste aan dit alles is dat je nog geen € 8,- per dag betaalt om hier te verblijven. De einddatum van het project zal 09-06-2020 zijn.


Let op! Daarbij zijn we nu specifiek niet op zoek naar mensen die willen samenwonen of stelletjes. 

Interveste Live camera centrum Amsterdam

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger