Huishoppen Den Bosch

Deze huishop woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Beek en Donk
Rijssen
Meer woningen
Huishoppen in Den Bosch
Samenvatting
Gratis woonruimte op loopafstand van het bourgondisch centrum van Den Bosch! De kamer beschikt over vloerbekleding en voldoende lichtinval. Er… Meer informatie
anno
1960
 m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Over deze huishop woning

Gratis woonruimte op loopafstand van het bourgondisch centrum van Den Bosch!

De kamer beschikt over vloerbekleding en voldoende lichtinval.

Er bevinden zich in het voormalig schoolgebouw één algemene keuken, 2 algemene ruimten, meerdere toiletruimtes en een grote fietsenberging die je deelt met medebewoners. Ook de grote binnenplaats mag gezamenlijk gebruikt worden.

Het gaat om een huishop-project, dat betekent dat je hier kunt wonen tot 1 mei 2019. Voordeel hiervan is dat je voorrang krijgt op kandidaten die nog niet voor ons wonen, op al ons beschikbare woonaanbod op dat moment. Je kunt het dus zien als mooi opstapje!

Over de omgeving

Het voormalig schoolgebouw ligt tegen het mooie Zuiderpark aan, op loopafstand van winkelcentrum Zuiderpassage en het gezellige centrum van Den Bosch.

Maandelijkse kosten

En dan nu het allerbeste nieuws: De kamer is gratis te bewonen! Je woont hier tot mei 2019 dus voor €0,- per maand.

mobile only

Wonen in 's-Hertogenbosch TEST

Wil je weten hoe mooi het kan zijn om te wonen in 's-Hertogenbosch? Misschien dat dit drone filmpje een mooi beeld geeft.

Interveste  Den Bosch vanuit de lucht
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger