Kamer antikraak Katwijk aan Zee

Deze antikraak kamer wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Delft
Den Bosch
Meer woningen
Antikraak kamer in Katwijk aan Zee
Samenvatting
Heb jij interesse om tot en met juli GRATIS te wonen in Katwijk aan Zee? Dat kan toch helemaal niet?… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1950
  • 4 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 50m² woonoppervlakte
  • OV: onbekend
  • Winkels onbekend

Over deze antikraak kamer

Heb jij interesse om tot en met juli GRATIS te wonen in Katwijk aan Zee? Dat kan toch helemaal niet? Jazeker. Dat kan nu per direct!

In Katwijk aan Zee beheren we dit fraaie pand. Het ligt op slechts 400 meter van de Boulevard in Katwijk. Je ligt dus binnen no-time pootje te baden in de Noordzee. En dat kost je HELEMAAL NIETS als je reageert met je Mijn Interveste account en de gelukkige wordt die hier gratis mag wonen.

Nog geen account? Dan kun je deze voor slechts € 15,- aanmaken. Je kunt dan de rest van het jaar ook op het toekomstig aanbod reageren. Ok, ok, dat is geen gratis aanbod, dus laten we ons vooral focussen op deze antikraakruimte in Katwijk aan Zee.

Hoe kom je in aanmerking om gratis te wonen in Katwijk?

Om te reageren heb je een Mijn Interveste account nodig. Je zult ook de juiste documenten moeten aanleveren want we gaan op zoek naar de beste bewoner. Je hoeft niet te betalen voor de huur, onkostenvergoeding, brandveiligheidspakket of contracten e.d. Allemaal niet. Maar wat is dan het addertje onder het gras?

Addertje onder het gras

Er is een klein miniscuul addertje onder het gras. Maar die is echt héééél miniscuul. Je moet er voor zorgen dat de huidige inboedel wordt verwijderd op een nette manier. Je kunt het dus naar de vuilstort brengen of op Marktplaats zetten (dan hou je er nog een zakcentje aan over ook) of je zet het bij je ouders in de schuur. Het gaat om een paar tafels, stoelen en wat losse dingen. Het valt echt mee. Beloofd!

Heb je nu nog niet gereageerd? Kom op dan. Doe het nu! Je moet er a.s. vrijdag al wonen namelijk!

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger