Samenvatting
Deze ruime eengezinswoning beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, zolder, achtertuin, schuur en drie slaapkamers. De woonruimte staat in een rustige… Meer informatie
€ 110,- p.m.
  • Direct beschikbaar
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1955
  • 4 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 62m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op fietsafstand

Over deze antikraak woning

Deze ruime eengezinswoning beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, zolder, achtertuin, schuur en drie slaapkamers.

De woonruimte staat in een rustige woonwijk in Warmond, op slechts 15 minuten rijden van Leiden. Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Snelweg A44 is makkelijk te bereiken en je kunt de auto gratis voor de deur parkeren.

Warmond is onderdeel van de Bollenstreek, vooral geroemd om de tulpen en groene omgeving.

Maandelijkse kosten: 

De kale huur bedraagt € 110,- per maand per persoon, exclusief gas, water en elektra. Indien je de mogelijkheid krijgt hier alleen te gaan wonen bedraagt de huur € 165,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast bedragen de servicekosten € 1,50

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.Reageer nu

Over Warmond

Warmond is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt vlak naast Leiden. Het dorpje bestaat uit ongeveer 5000 inwoners. Sinds 2006 behoort het tot de gemeente Teylingen.

Het dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht. Het betekent niet automatisch dat alle panden monumentaal zijn, maar aanpassingen aan panden dienen vooraf goedgekeurd te worden.

Toch staan er veel monumentale panden in Warmond. Zo is een pannenkoekenhuis gevestigd in een prachtig monumentaal pand. En in de middeleeuwen kende Warmond maar liefst zes kastelen. Hier is er helaas nog maar een van bewaard gebleven: 'Het huys te Warmont'.

Als voormalig boerendorp staan er nog veel oude boerderijen in Warmond. Sommige boerderijen zijn al aanwezig in de 14e eeuw. Deze zijn later wel helemaal herbouwd, maar je proeft nog steeds de sfeer van vroeger bij het zien van deze panden

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger