Huishoppen Zoetermeer

Deze huishop woning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Zoetermeer wel!
Zoetermeer
Zoetermeer
Meer woningen
Huishoppen in Zoetermeer
Samenvatting
Bijna gratis wonen in Zoetermeer tot eind mei! Dit appartement met meerdere (slaap)kamers, eigen sanitaire voorzieningen én balkon komt op… Meer informatie
 m2
90
kamers
5
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huishop woning

Bijna gratis wonen in Zoetermeer tot eind mei!

Dit appartement met meerdere (slaap)kamers, eigen sanitaire voorzieningen én balkon komt op 15 april 2019 beschikbaar. Het complex met lift bevindt zich in de wijk Palenstein. De gezamenlijke ruimtes worden regelmatig schoongemaakt door een professioneel bedrijf.
Er zijn gratis parkeermogelijkheden bij de appartementen. Binnen 5 minuten lopen bereik je een klein winkelcentrum met onder andere een supermarkt en bakkerij. De tram die je rechtstreeks naar Den Haag brengt is ook binnen 5 minuten lopen bereikbaar.

De wijk Palenstein wordt momenteel grondig opgeknapt. Oude flatgebouwen gaan plaatsmaken voor meer variatie in laag- en hoogbouw. Omdat de sloop van dit pand voor de deur staat bieden wij dit appartement bijna gratis aan tot de eindoplevering. Het is bewoonbaar tot eind mei 2019.

Maandelijkse kosten: Goedkoopste appartement van Zoetermeer!

Deze huishopwoning is tot en met eind mei 2019 bewoonbaar. Daarom betaal je maandelijks enkel de servicekosten à € 159,68. Hier zijn je stookkosten in opgenomen!

Waarom het voor jou interessant is om de huishoppen?

  • Je betaalt nauwelijks maandelijkse kosten voor deze woning;
  • Wanneer je de woning moet verlaten dan helpen we je graag met voorrang verder naar andere beschikbare woonruimte;
  • Kortstondig wonen in gave panden. De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

Let op! De getoonde foto's zijn om je een indicatie te geven van hoe de woonruimte eruit ziet. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger