Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van Vrijwilligers
Samenvatting
Op het Gelderseplein en in Kronenburg te Arnhem hebben wij een unieke mogelijkheid om wonen te combineren met vrijwilligerswerk in… Meer informatie
€ 190,- p.m.
anno
1971
 m2
73
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Over deze maatschappelijke woning

Op het Gelderseplein en in Kronenburg te Arnhem hebben wij een unieke mogelijkheid om wonen te combineren met vrijwilligerswerk in de wijk. 

Wil jij samen met je buurtbewoners een steentje bijdragen aan een veilige en geborgen leefomgeving in deze wijken? Lees dan snel verder!

Voor deze leuke appartementen in Arnhem zijn we op zoek naar enthousiaste bewoners met huismeestertaken die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon houden én veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.
Interveste Arnhem van boven

Herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving?

Jij bent iemand met een sterke persoonlijkheid die 16 uur per week (of meer) beschikbaar is om dit vrijwilligerswerk uit te voeren. We gaan graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen en hoe jij deze uren zou willen verspreiden over de gehele week. Je bent sociaal ingesteld en durft andere bewoners aan te spreken op hun gedrag, zowel positief als negatief. Je hebt een hart voor de medemens en de wijkbewoners kunnen bij jou terecht voor een vlotte babbel. Je loopt graag een rondje in de wijk om alles goed in de gaten te houden. Met jou als bewoner weten we zeker dat de leefbaarheid en veiligheid van de buurt op nummer één staat.

Denk je dat jij hiervoor de geschikte kandidaat bent? Reageer snel op deze advertentie en lever de benodigde documenten aan. Je kunt dan tegen slechts een onkostenvergoeding wonen in een van de appartementen! Deal?

Let op! Omdat het hier gaat om een maatschappelijke woning kan het zijn dat het langer duurt voordat je antwoord krijgt op je reactie.

Maandelijkse kosten

Deze kosten voor de woonruimtes bedragen €190,- per maand.
De servicekosten op het Gelderseplein bedragen €110,90 per maand, deze kosten zijn inclusief stookkosten.

Op Kronenburg bedragen de servicekosten €20,96.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.
mobile only

Meer over wonen in Arnhem

Arnhem is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo’n 155.000 inwoners en ligt aan de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn en staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem.

Als Arnhemmer kun je heerlijk genieten in het Sonsbeekpark. In het park vind je rust en romantiek maar het bruist er ook van de energie tijdens tal van evenementen die er plaatsvinden. Verspreid door het park vind je diverse restaurants met schitterende terrassen, musea, trouwlocaties en zalen voor zakelijke bijeenkomsten. De stad Arnhem is tevens een bekende uitgaansstad.

Centraal gelegen ligt de Korenmarkt met voornamelijk grand-cafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Ook heeft Arnhem één van de mooiste treinstations van Nederland. Het heeft prachtige perronoverkoepingen gekregen, hierdoor komt er veel licht binnen en voelt het ruimtelijk aan.

Handige links Arnhem

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger