Tijdelijk huren Arnhem

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Hillegom
Zoetermeer
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Arnhem
Samenvatting
Deze zeer betaalbare studio aan de Bronbeeklaan in Arnhem beschikt over een ruime woonkamer, slaapkamer, douche, toiletruimte, eigen balkon en… Meer informatie
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1945
  • 1 kamer
  • Gedeeltelijk gestoffeerd
  • 25m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze huurwoning

Deze zeer betaalbare studio aan de Bronbeeklaan in Arnhem beschikt over een ruime woonkamer, slaapkamer, douche, toiletruimte, eigen balkon en geweldig uitzicht. Tevens is deze studio voorzien van een pantry (klein keukenblokje). Ook zijn er grotere gedeelde keukens aanwezig in het gebouw waar je kunt koken. Let op! Er zijn meerdere studio's beschikbaar. 

Bekijk ook de extra grote studio's aan de Bronbeeklaan in Arnhem. 

LOCATIE
Het complex ligt aan een rustige weg in de wijk Paasberg. Deze wijk bestaat uit een bosrijke omgeving. In de buurt vind je een supermarkt. Daarnaast is de woning gelegen op een kwartier loopafstand van de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Het centrum van Arnhem is makkelijk te bereiken met de bus of met de auto. Dit gezellige stadscentrum biedt verschillende eettentjes, leuke winkels en uitgaansgelegenheden.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten zijn € 307,06 per maand. De servicekosten zijn niet verrekenbaar en bedragen € 107,84 per maand (gas/water/elektra).

Let op: Deze studio is geschikt voor maximaal één bewoner.

Meer over wonen in Arnhem

Arnhem is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt zo’n 155.000 inwoners en ligt aan de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. De stad ligt aan beide zijden van de Rijn en staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem.

Als Arnhemmer kun je heerlijk genieten in het Sonsbeekpark. In het park vind je rust en romantiek maar het bruist er ook van de energie tijdens tal van evenementen die er plaatsvinden. Verspreid door het park vind je diverse restaurants met schitterende terrassen, musea, trouwlocaties en zalen voor zakelijke bijeenkomsten. De stad Arnhem is tevens een bekende uitgaansstad.

Centraal gelegen ligt de Korenmarkt met voornamelijk grand-cafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Ook heeft Arnhem één van de mooiste treinstations van Nederland. Het heeft prachtige perronoverkoepingen gekregen, hierdoor komt er veel licht binnen en voelt het ruimtelijk aan.

Handige links Arnhem

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger