Huurwoning Beek en Donk


tijdelijk huren

Michaëlplein 17

Samenvatting

In Beek en Donk vind je deze fantastische witte woningen. De woningen zijn echt de blikvanger van de wijk. Met… Meer informatie ↓
€ 317,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

In Beek en Donk vind je deze fantastische witte woningen. De woningen zijn echt de blikvanger van de wijk. Met de groene voortuinen, de witte muren en de oranje daken is het bijna onmogelijk om deze woningen over het hoofd te zien. De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer, een badkamer, een aparte keuken en een berging. Verder is er een zolderruimte aanwezig. Ook zijn er leuke tuintjes bij de woningen. De woning bevindt zich aan een klein hofje. In de aansluitende straten is er meer dan voldoende parkeergelegenheid te vinden.

Over de woonomgeving

Op loopafstand van deze woning vind je een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels. Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied, een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden).

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 317,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 1,91.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod