Tijdelijk huren Beek en Donk

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Beek en Donk wel
Beek en Donk
Meer info
Samenvatting
In de dorpskern van Beek en Donk hebben we een zeer betaalbare eengezinswoning beschikbaar.  De ruime woning beschikt op de… Meer informatie
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
 m2
105
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Over deze huurwoning

In de dorpskern van Beek en Donk hebben we een zeer betaalbare eengezinswoning beschikbaar. 

De ruime woning beschikt op de begane grond over een woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Verder krijg je de beschikking tot een leuke achtertuin met berging voor bijvoorbeeld je fiets in te stallen. Op de eerste verdieping vind je o.a. een badkamer met toilet en drie slaapkamers. Ook is er nog een zolder aanwezig die gebruikt kan worden als bergingsruimte. De woning bevindt zich in een straat die erg ruim is opgesteld. Er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat zodat er altijd een plekje is voor je auto

Over de woonomgeving

Op loopafstand van deze woning vind je een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels. Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied, een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden).

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt €450,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger