Samenvatting
In de dorpskern van Beek en Donk hebben we een zeer betaalbare eengezinswoning beschikbaar.  De ruime woning beschikt op de… Meer informatie
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
 m2
107
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

In de dorpskern van Beek en Donk hebben we een zeer betaalbare eengezinswoning beschikbaar. 

De ruime woning beschikt op de begane grond over een woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Verder krijg je de beschikking tot een leuke achtertuin met berging voor bijvoorbeeld je fiets in te stallen. Op de eerste verdieping vind je o.a. een badkamer met toilet en drie slaapkamers. Ook is er nog een zolder aanwezig die gebruikt kan worden als bergingsruimte. De woning bevindt zich in een straat die erg ruim is opgesteld. Er is ook meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat zodat er altijd een plekje is voor je auto

Over de woonomgeving

Op loopafstand van deze woning vind je een supermarkt, een friettent en diverse andere winkels. Beek en Donk is gelegen in de Peelrand. De Peel is een grotendeels afgegraven hoogveengebied, een gebied waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken (bij VVV De Peel kun je mooie routes vinden).

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt €450,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.


mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger