Tijdelijk huren Boxtel

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Sassenheim
Den Bosch
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Boxtel
Samenvatting
Deze grote kamer bevindt zich op de begane grond en is volledig voorzien van vloerbekleding. instapklaar dus! De sanitaire voorzieningen… Meer informatie
anno
1940
 m2
21
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze grote kamer bevindt zich op de begane grond en is volledig voorzien van vloerbekleding. instapklaar dus! De sanitaire voorzieningen deel je met je medebewoners die in de andere ruimtes in het oude verzorgingstehuis wonen.

Je auto kun je voor de deur parkeren bij het pand op een eigen parkeerplaats.

LOCATIE
Voormalig zorgcomplex Lindenlust is gelegen aan de doorgaande weg door Boxtel die direct aansluit op de A2. In 2 minuten zit je op de snelweg richting 's-Hertogenbosch (minder dan 10 minuten met de auto) of Eindhoven (ongeveer 20 minuten rij-afstand).
Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Maar je kunt ook met bijvoorbeeld de fiets 10 minuten fietsen om de trein te pakken vanaf station Boxtel.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huurprijs bedraagt € 266,- per maand inclusief gas, water en elektra.
Tevens betaalt u maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 36,- aan servicekosten.

Hoewel het om tijdelijke verhuur gaat is er géén inkomensverklaring nodig om hier te kunnen wonen. Je hoeft dit formulier dus niet aan te vragen bij de Belastingdienst.
Let op: de kosten en foto's zijn ter indicatie. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar.

mobile only

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Interveste in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel geschreven als Buxtel of Buchestelle.

Kasteel Stapelen

Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en werd tot vrij recent bewoond door een tiental paters Assumptionisten.

Heilig Bloedprocessie Boxtel

Boxtel is lokaal ook erg bekend om de Heilig Bloedprocessie. Het verhaal van de bloedprocessie startte al eeuwen terug. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek.

Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Interveste ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger