Tijdelijk huren Boxtel

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Boxtel wel!
Boxtel
Boxtel
Samenvatting
Je krijgt de beschikking over één privéruimte. Deze kamer is voorzien van vloerbekleding (zeil) en mogelijk ook raambekleding. De keuken… Meer informatie
€ 197,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1940
  • 1 kamer
  • Gedeeltelijk gestoffeerd
  • 16m² woonoppervlakte
  • OV: bus, trein
  • Winkels op loopafstand

Over deze huurwoning

Je krijgt de beschikking over één privéruimte.
Deze kamer is voorzien van vloerbekleding (zeil) en mogelijk ook raambekleding.
De keuken en sanitaire voorzieningen worden gedeeld met de medebewoners.

LOCATIE
Voormalig zorgcomplex Sefkat is de buurman van Lindenlust en is gelegen nabij het centrum van Boxtel.
Belangrijke voorzieningen zoals winkelcentra en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Diverse uitvalswegen en snelweg A2 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huurprijs bedraagt € 197,- per maand inclusief gas, water en elektra.
Wel betaal je nog maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 35,- aan servicekosten.

EXTRA INFORMATIE
Onze foto's zijn altijd indicatief en alleen bedoeld om u een indruk te geven van de indeling.
Geen enkele kamer is voorzien van meubilair, kleuren en stoffering kunnen afwijken.

Wonen in Boxtel

Al jarenlang beheert Interveste in Boxtel op zeer verschillende locaties woonruimtes. Dit gaat van gezamenlijke woonruimtes (in de vorm van kamers) tot vrijstaande huizen. Ook beheren we zowel antikraak woningen als tijdelijke huurwoningen in Boxtel.

Algemene informatie Boxtel

Boxtel is een zeer actieve gemeente en er vinden regelmatig activiteiten en festivals plaats. Zowel in het centrum als in de buurten of parken wordt van alles georganiseerd. De gemeente telt momenteel iets meer dan 24.000 inwoners.

Geschiedenis Boxtel

Al duizend jaar Boxtel Het oudste document waarin er melding wordt gemaakt van de plaats stamt uit 1100. Toen werd Boxtel gexchreven als Buxtel of Buchestelle. Kasteel Stapelen Ook erg oud is Kasteel Stapelen. Het ligt aan de rand van het centrum en is toegankelijk via het naastgelegen park. Het kasteel werd rond 1300 gebouwd en is nog steeds bewoond door een tiental paters Assumptionisten Heilig Bloedprocessie Boxtel Vanuit dit klooster komt ook de Heilig Bloedprocessie voort. Een van de priesters stootte rond het jaar 1380 een kelk met wijn om. De vlekken die die wijn veroorzaakte gingen nooit meer uit de kleden die eronder lagen. Op zijn sterfbed gaf de priester aan de kasteelheer door wat er was gebeurt en sindsdien zouden de doeken getoond worden aan het publiek. Jaarlijks probeert een grote groep vrijwilligers deze Heilig Bloedprocessie opnieuw te vieren. Het is een grote optocht waarbij iedereen verkleed is end eel neemt aan deze stoet. Helaas, door regenval komt het regelmatig voor dat de optocht niet door kan gaan. De kleding die wordt gedragen schijnt kwetsbaar te zijn. Als de optocht wel doorgaat, loopt heel Boxtel uit.

Huren in Boxtel

Naast de antikraakwoonruimtes verhuurt Interveste ook woonruimte in Boxtel. Zo zijn er vrijstaande huurwoningen maar ook kamers. Deze kamers bevinden zich in grote panden. Vaak zijn dit schoolgebouwen of voormalige zorginstellingen. Een paar voorbeelden zijn het pand Lindenlust, Şefkat of een oude zorglocatie aan de Albinonistraat. De huurprijzen van Boxtel voor sociale huurwoningen liggen rond de 600 euro per maand. Huurhuizen uit de private sector kosten maandelijks bijna 1300 euro.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger