Huurwoning Delft


tijdelijk huren

Meermanstraat 98

Samenvatting

Over de woning Dit ruimte appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met separaat toilet en twee slaapkamers. Het appartement… Meer informatie ↓
€ 520,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 286,- 
anno
1962
m2
60
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woning

Dit ruimte appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met separaat toilet en twee slaapkamers. Het appartement heeft een balkon met een prachtig uitzicht over Delft (afhankelijk van de verdieping uiteraard).

De woning bevindt zich aan het einde van de straat en de achterzijde grenst aan een hofje. Ook is er meer dan voldoende parkeergelegenheid in de straat, zodat er altijd een plekje is voor je auto

Over de woonomgeving

Op loopafstand van de gallerijflat vind je een supermarkt, een apotheek en diverse andere winkels. Ook ben je via de A4 in korte tijd in Den Haag of Rotterdam. Met trams, bussen en twee treinstations kun je je ook laten vervoeren met het openbaar vervoer. In de stad, waar Delfts blauw is uitgevonden, valt natuurlijk veel te beleven! Van bioscopen en concertzalen tot evenementen en koopavonden: er is veel te doen.

Intervestetitel

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 520,- per maand (exclusief gas, water en elektra).
Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 140,18 aan servicekosten gevraagd. Dit bedrag is wel inclusief stookkosten!

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod