Huurwoning Delft


tijdelijk huren

Teding van Berkhoutlaan 89

Samenvatting

Over de woning Ervaar de charme van Delft in een van onze appartementen! Je vindt deze woning op loopafstand van… Meer informatie ↓
€ 450,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
60
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woning

Ervaar de charme van Delft in een van onze appartementen! Je vindt deze woning op loopafstand van de TU Delft! Zodra je de woning binnenkomt, loop je via de hal langs de keuken, slaapkamers, douche en apart toilet de woonkamer in. Wil je graag een thuiskantoor? Dan is een van de slaapkamers ideaal om daarvoor in te richten.

Over de woonomgeving

Delft is een prachtige stad met een rijke historie midden in de provincie Zuid-Holland. Delft staat natuurlijk bekend om het Delfts Blauw, een prachtig aardewerk wat al eeuwenlang in de stad gemaakt wordt. Natuurlijk staat Delft ook bekend als studentenstad en kun je hier heerlijk genieten van verschillende evenementen, kroegen en restaurants in de omgeving.


Intervestetitel
titel

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 450,- per maand (exclusief gas, water en elektra).
Naast deze kosten wordt er maandelijks een bedrag van € 141,08 aan servicekosten gevraagd. Het goede nieuws: Dit bedrag is inclusief stookkosten!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod