Huurwoning Delft


tijdelijk huren

Papsouwselaan 134

Samenvatting

Over de woonruimte Altijd al in Delft willen wonen? Dan heeft Interveste de perfecte woonruimte voor jou. Dit ruime vierkamerappartement… Meer informatie ↓
€ 534,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 298,- 
anno
1962
m2
81
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woonruimte

Altijd al in Delft willen wonen? Dan heeft Interveste de perfecte woonruimte voor jou. Dit ruime vierkamerappartement is gelegen in de wijk Poptahof-Noord, te Delft. De binnenkomst van de woning is afsluitbaar van de hal, waardoor je eventuele kou goed buiten houdt. Wel zo fijn! Het appartement heeft een ruime woonkamer met een balkon waar je in de avonden nog even heerlijk kunt nagenieten van het zonnetje. De woning beschikt over een badkamer en een separaat toilet. Ook heeft het appartement drie slaapkamers die je bijvoorbeeld kunt omtoveren tot een extra kleedkamer óf kunt inrichten tot een fijne thuiswerkplek. Tal van mogelijkheden voor deze toffe woonruimte dus!

Wonen in Delft

Delft is een bruisende plek om te wonen. Vele plekken in Delft zijn reeds gemoderniseerd en de wijk heeft de afgelopen jaren veel vergroening ondergaan. 

Onder het appartementencomplex op de begane grond zijn een aantal lokale winkels gevestigd waar je gemakkelijk je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast zit winkelcentrum De Hoven Passage op loopafstand. Je kunt hier heerlijk shoppen bij diverse soorten winkels én genieten van een goed restaurant. Tegenover het winkelcentrum ook zit een sportschool en kapperszaak.

Delft is eenvoudig te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. In de wijk zijn diverse opstappunten voor de tram en de metro. Het centraal station van Delft ligt op slechts 10 minuten lopen van de woonruimte!

De maandelijkse kosten

De huurprijs van dit ruime appartement bedraagt € 534,- per maand (Exclusief gas, water en licht). Naast maandelijkse kosten wordt er een niet verrekenbaar bedrag van € 247,23 aan servicekosten in rekening gebracht. In dit bedrag zijn stookkosten reeds verrekend!

LET OP: De betreffende foto's van de woonruimte zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare aanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod