Tijdelijk verhuur Leegstandwet Delft

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Gapph Vastgoedbeheer.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Delft

Samenvatting

In Delft komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over… Meer informatie ↓

Meer informatie

In Delft komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en tuin met schuur. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: Supermarkt vind je op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische maar bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten. Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht. Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer kan je overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je € 484,82 aan maandelijkse huurkosten, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 13,13 aan servicekosten

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod