Tijdelijk huren Delft

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Uitgeest
Zoetermeer
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Delft
Samenvatting
Deze eengezinswoning in de buurt Heilige Land heeft een woonoppervlakte van 85 m². Het is gelegen in de wijk Vrijenban en… Meer informatie
anno
1912
 m2
85
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze eengezinswoning in de buurt Heilige Land heeft een woonoppervlakte van 85 m². Het is gelegen in de wijk Vrijenban en is voorzien van een woonkamer, slaapkamers en een fijne tuin.. Voor de autobezitter is er parkeergelegenheid in de straat.

De woningen in deze straat behoren tot de historische witte panden in de buurt Heilige Land, in de wijk Vrijenbaan

De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: een supermarkt bevindt zich op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische, bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten.
Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht. 
Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar. Maar ook het openbaar vervoer kan je ook overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Maandelijkse kosten voor deze prachtige woonruimte in Delft

Voor deze eengezinswoning betaal je een maandelijks bedrag van € 476,77 aan huurkosten. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag à € 13,13 aan servicekosten.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger