Tijdelijk huren Delft

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Capelle aan den IJssel
Lisse
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Delft
Samenvatting
In Delft komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over… Meer informatie
anno
1912
 m2
82
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

In Delft komt een tijdelijke huurwoning beschikbaar in de wijk Vrijenban. De eengezinswoning heeft een woonoppervlak van 82 m² en beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en tuin met schuur. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de omgeving

De woning ligt gunstig ten opzichte van vele mogelijkheden. Je woont hier op korte afstand van vele voorzieningen: Supermarkt vind je op loopafstand van de woning en binnen 5 minuten fietsen sta je in het historische maar bruisende centrum van Delft. Het centrum heeft volop mogelijkheden om te winkelen, te stappen en/of gezellig een hapje te eten. Naast de gezellige drukte van het centrum kun je ook kiezen voor een wat rustigere natuurrijke omgeving zoals het Hertenkamp, een park waar je kunt genieten van een rustige wandeltocht. Snelwegen zijn op korte afstand bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer kan je overal naartoe brengen. Bushaltes zijn op loopafstand en station Delft is per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je € 484,82 aan maandelijkse huurkosten, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 13,13 aan servicekosten

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger