Huurwoning Deventer

tijdelijk huren

Eleonorastraat 79

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Deventer In Deventer krijgen wij regelmatig leuke eengezinswoningen beschikbaar! De ligging en bereikbaarheid van het Deventer… Meer informatie ↓
€ 443,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
72
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Deventer

In Deventer krijgen wij regelmatig leuke eengezinswoningen beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van het Deventer

De woning is gelegen in een rustige, gezellige woonwijk. Even wat boodschappen nodig? Het winkelcentrum bevindt zich op nog geen 5 minuten loopafstand. Als je een auto hebt, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren!

Naast dat je makkelijk de bus kunt pakken sta je met de fiets binnen een paar minuten in het gezellige centrum! Hert centrum van Deventer heeft alles voor een geslaagd dagje shoppen. Naast de grote winkelketens vind je er ook veel leuke en verrassende winkeltjes. Als sinds de vroege middeleeuwen was er een markthandel in de stad. Benieuwd naar de markt? Elke dinsdag t/m zaterdag heeft Deventer iedere dag een markt. Super gezellig!

Interveste

Hoe zien de woningen in Deventer eruit? 

Deze leuke eengezinswoning beschikt over drie kamers, een ruime woonkamer, keuken, badkamer, een zolder en een achtertuin.

Naast dat je in een fijne woning woont, woon je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en fijne leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij, vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of te helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Deventer bij Gapph? 

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten zijn € 442,36,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Ook hebben wij in deze wijk regelmatig vergelijkbare bovenwoningen beschikbaar met een balkon. De maandelijkse kosten hiervan zijn € 475,06,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod