Samenvatting
Over deze huurwoningen Gelegen in Dirksland in de gemeente Zuid-Holland, ligt deze fraaie woning aan de Beatrixlaan. De woning heeft… Meer informatie
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
 m2
59
kamers
0
  •   Tuin

Over deze huurwoning

Over deze huurwoningen

Gelegen in Dirksland in de gemeente Zuid-Holland, ligt deze fraaie woning aan de Beatrixlaan. De woning heeft een woonoppervlakte van +/- 59 m² en is gebouwd in 1959. 

Bereikbaarheid

Dirksland is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 om de hoek bent u binnen een uur in het bruisende Rotterdam of Breda. Op 20 minuten rijden zijn er verschillende strandtenten en kunt u heerlijk ontspannen aan de zee.

Over de woonomgeving

Dirksland is een dorp in de gemeente Zuid-Holland, gelegen tussen de haringvliet en de Grevelingen. Waarbij de laatst genoemde uitloopt in het Grevellingenmeer. De stranden en de uitgestrekte natuur zijn een van de grote aandachtstrekkers. Verder zijn er veel gezellige restaurants en winkeltjes. In het dorp is een Coop supermarkt aanwezig.

Interveste Dirksland

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks €633,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van €1,-. exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger