Tijdelijk huren Dirksland

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Dirksland wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Gelegen in Dirksland in de gemeente Zuid-Holland, ligt deze fraaie woning aan de Beatrixlaan. De woning heeft een woonoppervlakte van… Meer informatie ↓
€ 633,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
59
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Gelegen in Dirksland in de gemeente Zuid-Holland, ligt deze fraaie woning aan de Beatrixlaan. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 60 m² en is gebouwd in 1959.

Wanneer je de woonruimte betreedt dan lijkt deze woonruimte echter veel groter te zijn. Je hebt een ruime woonkamer, een separate keuken, minstens 2 slaapkamers en een badkamer. Vergeet hierbij ook zeken niet de grote achtertuin. In de zomer kun je hier lekker gaan zitten (of liggen in bijvoorbeeld een hangmat) en genieten van het zonnetje.

Bereikbaarheid

Dirksland is gelegen in de gemeente Goeree-Overflakkee. Met de N215 om de hoek bent u binnen een uur in het bruisende Rotterdam of Breda. Op 20 minuten rijden zijn er verschillende strandtenten en kunt u heerlijk ontspannen aan de zee.

Over de woonomgeving

Dirksland is een dorp in de gemeente Zuid-Holland, gelegen tussen de haringvliet en de Grevelingen. Waarbij de laatst genoemde uitloopt in het Grevellingenmeer. De stranden en de uitgestrekte natuur zijn een van de grote aandachtstrekkers. Verder zijn er veel gezellige restaurants en winkeltjes. In het dorp is een supermarkt aanwezig.

IntervesteDirksland

Maandelijkse kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks € 633,00-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 1,-. exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod