Tijdelijk huren Goedereede

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Uitgeest
Lisse
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Goedereede
Samenvatting
Deze mooie eengezinswoning ligt in het prachtige voormalige vissersdorpje Goedereede. De eengezinswoning heeft een tweetal grote en een kleinere slaapkamer.… Meer informatie
anno
1958
 m2
94
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze mooie eengezinswoning ligt in het prachtige voormalige vissersdorpje Goedereede. De eengezinswoning heeft een tweetal grote en een kleinere slaapkamer. Uiteraard heb je daarnaast beschikking over een badkamer, keuken en fraaie woonkamer. De vliering kan worden gebruik voor de opslag van je spullen.

Het huis is voorzien van zowel een voor- als achtertuin en parkeeplaatsen zijn er voor de deur.

Huurwoning in Goedereede

Goedereede heeft mooie bezienswaardigheden, zoals de Toren van Goedereede, de haven en de Pieterstraat met haar pittoreske huisjes. Daarnaast zijn er veel terrassen, hotels en restaurants waar je ’s zomers en ’s winters iets kunt drinken of eten. Op de diverse markten die doorgaans gehouden worden krijg je een leuke inkijk binnen de cultuur van Goedereede.

Ten zuiden van Goedereede ligt het zoute Grevelingenmeer waar volop watersport wordt bedreven. Verder kun je in de omgeving verschillende uitstapjes maken. Genieten van de natuur? Trek er op uit en volg de fiets- of wandelroute door de Kwade Hoek. In dit schitterende natuurgebied vind je mooie planten en dieren. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de duinen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Noordzeestrand.

Tijdelijke huurwoning Goedereede: Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten van de tijdelijke huurwoning bedragen € 607,-. Daarnaast betaal je € 0,68 aan servicekosten per maand.

De getoonde foto’s van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Interveste Goedereede vanuit de lucht

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger