Samenvatting
Deze eengezinswoning ligt in het prachtige voormalige vissersdorpje Goedereede. De eengezinswoning heeft een tweetal grote en een kleinere slaapkamer. Uiteraard… Meer informatie
€ 607,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1958
 m2
94
kamers
3
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze eengezinswoning ligt in het prachtige voormalige vissersdorpje Goedereede. De eengezinswoning heeft een tweetal grote en een kleinere slaapkamer. Uiteraard is er een badkamertje, keuken en woonkamer aanwezig.

Wonen in Goedereede

De historische stad Goedereede ligt op de Kop van Goeree en was vroeger een belangrijke handelsplaats met stadswallen. De oude toren in het centrum is tegenwoordig een museum, maar diende vroeger als baken voor de zeevaarders.

Ten zuiden van Goedereede ligt het zoute Grevelingenmeer waar volop watersport wordt bedreven. Ten Noorden liggen uitgestrekte duinen en stranden.

Maandelijkse kosten bij het huren in Goedereede

Bij de huurprijs komt een bedrag van € 0,68 per maand aan servicekosten (glasverzekering).

Bekijk hier het prachtige Goedereede:
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger