Tijdelijk huren Haarlem

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Uitgeest
Lisse
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Haarlem
Samenvatting
Een leuke rijtjeswoning in Haarlem met twee slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een achtertuin. De woning is gelegen in… Meer informatie
anno
1919
 m2
60
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Een leuke rijtjeswoning in Haarlem met twee slaapkamers, woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en een achtertuin.

De woning is gelegen in de Oude Amsterdamsebuurt te Haarlem-Oost.
Er wonen ongeveer 2600 mensen in de wijk, warvan het grootste deel jongvolwassenen (20 tot 44 jaar). Een jonge vrolijke wijk dus!
Haarlem-Oost is via diverse autosnelwegen bereikbaar. Treinstation Haarlem-Spaarnwoude bevindt zich op loopafstand. Parkeren kan voor de deur in de daarvoor bestemde parkeervakken. Boodschappen doen zonder auto? Geen probleem: de supermarkt vindt je een paar straten verderop.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De maandelijkse kosten bedragen € 550,97 per maand. Dit maandelijkse bedrag is exclusief gas, water en elektra. De servicekosten (glasfonds) bedragen € 0,85.

FOTO'S
Onze foto's zijn puur ter indicatie om je een beeld te geven van de indeling. Deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke staat van de woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger