Huurwoning Heemskerk


tijdelijk huren

Dirk van der Leckstraat 9

Samenvatting

Begane grond Deze woning is gelegen aan een groen pleintje. Wanneer je via de voortuin de woning betreed kom je… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
96
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder
  •   Open haard

Meer informatie

Begane grond

Deze woning is gelegen aan een groen pleintje. Wanneer je via de voortuin de woning betreed kom je terecht in de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de trap naar de 1e verdieping en het toilet. Ga je vanaf de hal naar rechts dan kom je uit in een met licht overgoten woonkamer, door de grote ramen aan zowel de voor als achterkant komt veel natuurlijk licht de kamer binnen. De woonkamer loopt geleidelijk over naar de keuken. In de keuken heb je meer dan voldoende opbergruimte door vele keukenkastjes, lades en de grote trappenkast.

Tuin

Vanaf de keuken betreed je de grote achtertuin. Hier heb je een terras waar je jouw tuinset op kan zetten. Achter in de tuin vind je ook nog een schuur waar je jouw BBQ, tuinkussens en fiets kwijt kan.

1e verdieping

Wanneer je de trap omhoog loopt kom je op de overloop uit. Hier kun je de trap blijven volgen tot de zolder, waar je een grote zolderkamer vind. Blijf je op de 1e verdieping dan kun je daar een van de 3 slaapkamers betreden. Ook bevindt de badkamer zich op deze verdieping.

Over de woonomgeving

Het centrum van Heemskerk is binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je de dagelijkse boodschappen doen of even op een terrasje genieten van een hapje en een drankje. Je bent ook makkelijk bereikbaar met een bushalte om de hoek en het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Hier kun je de trein rechtstreeks pakken naar Amsterdam Centraal. De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Verder is het strand van Wijk aan Zee binnen een kwartier rijden te bereiken. Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

IntervesteHeemskerk

Maandelijkse kosten

De huurprijs van de woning ligt op € 600,- per maand. Aan servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 3,35.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod. De woning bevat geen meubels.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod