Tijdelijk huren Heemskerk

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Heemskerk wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, een apart toilet, meerdere slaapkamers, een badkamer en een zolder. Om je… Meer informatie ↓
€ 600,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1963
m2
96
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

De woning beschikt over een woonkamer, een keuken, een apart toilet, meerdere slaapkamers, een badkamer en een zolder. Om je een idee te geven van de indeling van de woonruimte staat er foto's van een vergelijkbare woning. De woning beschikt verder over een voor- en achtertuin. In de straat is voldoende parkeergelegenheid. 

Over de woonomgeving

Het centrum van Heemskerk is binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je de dagelijkse boodschappen doen of even op een terrasje genieten van een hapje en een drankje. Je bent ook makkelijk bereikbaar met een bushalte om de hoek en het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Hier kun je de trein rechtstreeks pakken naar Amsterdam Centraal. De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Verder is het strand van Wijk aan Zee binnen een kwartier rijden te bereiken. Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

IntervesteHeemskerk

Maandelijkse kosten

De huurprijs van de woning ligt op € 600,- per maand. Aan servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 3,35.

Let op: Foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod