Tijdelijk huren Heemskerk

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Helmond
Hendrik-Ido-Ambacht
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Heemskerk
Samenvatting
Deze vierkamerappartementen beschikken over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, balkon, bergruimte (beneden) en drie slaapkamers. Het appartementencomplex is gelegen op… Meer informatie
anno
1967
 m2
61
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze vierkamerappartementen beschikken over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, balkon, bergruimte (beneden) en drie slaapkamers.

Het appartementencomplex is gelegen op loopafstand van het centrum van Heemskerk.
De Slotheerenbuurt wordt momenteel door zowel woningcorporatie WOONopMAAT als gemeente Heemskerk geherstructureerd.

Belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum, openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving van het appartementencomplex. De snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Rondom het appartementencomplex bevinden zich voldoende parkeerplekken en een fietsenstalling.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De huurprijs van het appartement ligt op € 435,- en als servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 38,-. In de servicekosten zijn o.a. glasverzekering en het ontstoppingsfonds opgenomen. Daarnaast betaal je € 120,- aan stookkosten en waterverbruik.

HUURTOESLAG?
Het is mogelijk dat je recht hebt op huurtoeslag als je hier gaat wonen. Bereken je huurtoeslag op de website van De Belastingdienst.
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger