Tijdelijk huren Heemskerk

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Heemskerk wel
Heemskerk
Heemskerk
Meer info
Samenvatting
In Heemskerk komen twee vierkamerappartementen beschikbaar in de Slotherenbuurt. Er komt één appartement beschikbaar in de blauwe flat en één in… Meer informatie
€ 435,- pm. exclusief gas, water en elektra

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
  • Parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijst
  • Greenchoice korting
  • Bouwjaar: 1967
  • 4 kamers
  • Inrichting: kaal
  • 61m² woonoppervlakte
  • OV: bushalte
  • Winkels op loopafstand

Over deze huurwoning

In Heemskerk komen twee vierkamerappartementen beschikbaar in de Slotherenbuurt. Er komt één appartement beschikbaar in de blauwe flat en één in de groene flat. Ze beschikken over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen, balkon, bergruimte (beneden) en drie slaapkamers.

De Slotherenbuurt wordt momenteel door zowel woningcorporatie WOONopMAAT als gemeente Heemskerk geherstructureerd. Voordat de herstructurering van deze twee flats van start gaat kun je er via Interveste wonen.

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken, zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn  makkelijk te bereiken. Rondom het appartementencomplex bevinden zich voldoende parkeerplekken en is een fietsenstalling aanwezig.

MAANDELIJKSE KOSTEN

Voor een vierkamerappartement aan de Debora Bakelaan betaal je € 435,- aan maandelijkse huurkosten. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten. Dit is Inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimten.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger