Tijdelijk huren Heemskerk

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Heemskerk wel
Heemskerk
Heemskerk
Meer info
Samenvatting
Over deze woning Op loopafstand van de Kasteeltuinen Assemburg komt dit leuke appartement beschikbaar in een flatgebouw aan de Debora… Meer informatie
€ 485,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1970
 m2
85
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze huurwoning

Over deze woning

Op loopafstand van de Kasteeltuinen Assemburg komt dit leuke appartement beschikbaar in een flatgebouw aan de Debora Bakelaan. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer, en meerdere slaapkamers. Op zomerse dagen kun je heerlijk van het weer genieten op je eigen balkon. De totale woonoppervlakte bedraagt ongeveer 85 vierkante meter. Ook heb je een eigen berging en is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt voor zowel je auto als je fiets.

Over de woonomgeving

Het centrum van Heemskerk is binnen loopafstand vanaf de woonruimte. Hier kun je de dagelijkse boodschappen doen of even op een terrasje genieten van een hapje en een drankje. Je bent ook makkelijk bereikbaar met een bushalte om de hoek en het treinstation op 10 minuten afstand met de fiets. Hier kun je de trein rechtstreeks pakken naar Amsterdam Centraal. De snelweg A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken. Verder is het strand van Wijk aan Zee binnen een kwartier rijden te bereiken. Ook zijn de Kasteeltuinen in het park Assumburg zeker een aanrader voor iedereen die van wandelen houdt en de natuur wilt bewonderen.

Maandelijkse kosten

De huurprijs van het appartement ligt op € 485,- en als servicekosten betaal je maandelijks een bedrag van € 183,-. De stookkosten zijn bij de servicekosten inbegrepen.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger