Tijdelijk huren Helmond

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Op loopafstand van het centrum van Helmond hebben wij een fijne woning beschikbaar. Met maar liefst 103m² heb je zeeën… Meer informatie ↓
€ 573,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1988
m2
103
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Op loopafstand van het centrum van Helmond hebben wij een fijne woning beschikbaar. Met maar liefst 103m² heb je zeeën van ruimte tot jouw beschikking. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers, badkamer en een gescheiden toilet. Ook zit er een fijne achtertuin bij.

Over de locatie

De tijdelijke huurwoning bevindt zich op een steenworp afstand van diverse winkels die gelegen zijn aan de Heistraat. Er is hier dan ook volop parkeergelegenheid. Een Lidl supermarkt is om de hoek aanwezig. De winkelstraat heeft zelfs een eigen Facebookpagina.

Binnen enkele minuten ben je midden in het centrum van Helmond. Hier kun je lekker winkelen en een terrasje pikken in de zon. Ook 's avonds kun je terecht bij de vele eetgelegenheden en gezellige cafés.

Je bent hiernaast ook nog goed bereikbaar. Met de verschillende uitvalswegen ben je met de auto in korte tijd bij de snelweg, en via Station Helmond kun je met de trein naar elke hoek van het land.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 573,00 per maand exclusief gas, water en elektra.
Tevens betaal je maandelijks een bedrag van € 1,50 aan servicekosten.
Uiteraard garanderen we je (net zoals bij onze andere tijdelijke huurwoningen) dat je er minimaal zes maanden kunt wonen.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

IntervesteOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

IntervesteTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

IntervesteWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

IntervesteHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

IntervesteMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod