Samenvatting
Op loopafstand van het centrum van Helmond hebben wij een fijne woning beschikbaar. Met maar liefst 103m² heb je zeeën… Meer informatie
anno
1988
 m2
103
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting
  •   Tuin

Over deze huurwoning

Op loopafstand van het centrum van Helmond hebben wij een fijne woning beschikbaar. Met maar liefst 103m² heb je zeeën van ruimte tot jouw beschikking. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers, badkamer en een gescheiden toilet. Ook zit er een fijne achtertuin bij.

Over de locatie

De tijdelijke huurwoning bevindt zich op een steenworp afstand van diverse winkels die gelegen zijn aan de Heistraat. Er is hier dan ook volop parkeergelegenheid. Een Lidl supermarkt is om de hoek aanwezig. De winkelstraat heeft zelfs een eigen Facebookpagina.

Binnen enkele minuten ben je midden in het centrum van Helmond. Hier kun je lekker winkelen en een terrasje pikken in de zon. Ook 's avonds kun je terecht bij de vele eetgelegenheden en gezellige cafés.

Je bent hiernaast ook nog goed bereikbaar. Met de verschillende uitvalswegen ben je met de auto in korte tijd bij de snelweg, en via Station Helmond kun je met de trein naar elke hoek van het land.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 573,00 per maand exclusief gas, water en elektra.
Tevens betaal je maandelijks een bedrag van € 1,50 aan servicekosten.
Uiteraard garanderen we je (net zoals bij onze andere tijdelijke huurwoningen) dat je er minimaal zes maanden kunt wonen.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte

mobile only

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Interveste  Ode aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Interveste  Theo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Interveste  Wim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Interveste  Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Interveste  Meer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger