Tijdelijk huren Helmond

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Helmond wel!
Helmond
Helmond
Samenvatting
Aan het Waartplein in Helmond komt deze karakteristieke en ruime woning beschikbaar Het heeft een oppervlakte van maar liefst 103… Meer informatie
€ 512,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1976
 m2
70
kamers
4

Over deze huurwoning

Aan het Waartplein in Helmond komt deze karakteristieke en ruime woning beschikbaar Het heeft een oppervlakte van maar liefst 103 m² en is gebouwd in 1976.
De woonruimte beschikt over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en maar liefst drie slaapkamers. Ook beschikt het over een eigen tuin.
Rondom de woonruimte zijn voldoende parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Over de leefomgeving

Deze tijdelijke huurwoning staat in woonwijk De Waart. Deze fijne wijk ligt zeer dicht langs het centrum van Helmond wat veel Brabantse gezelligheid kent. Het centrum bied een verrassend aanbod winkels. Van bekende winkelketens tot ambachtelijke winkels, Helmond kent het allemaal. Ook kun je er genieten van goede maaltijden in de gezellige horecagelegenheden en je kunt er overdekt winkelen in de Elzaspassage.

Tijdens een wandeling door het Helmondse centrum kun je in aanraking komen met verrassende elementen zoals de beeldenroute en kun je een bezoek brengen aan de eeuwenoude Lambertuskerk. Deze kerk staat vooral bekend om zijn Robustelly orgel en je kunt er genieten van het Lambertushof, een uniek pleintje achter de kerk.

Verder heeft Helmond een prachtig vernieuwd theater in Theater Speelhuis, gevestigd in de Onze-Lieve-Vrouwenkerk, kun je voor een zeer gevarieerd aanbod aan voorstellingen terecht.
Voor een goede film kun je naar de Pathé bioscoop of naar de finlzalen van de Cacaofabriek.

Bereikbaarheid

Vanaf deze woonruimte is een Albert Hein handig en snel bereikbaar. Zowel lopend fietsend als per auto zal je er al binnen vijf minuten op de stoep van de supermarkt staan.

Het openbaar vervoer is vanuit de woonruimte ook handig bereikbaar. De eerste bushaltes vind je al binnen enkele minuten lopen. Daarnaast is het treinstation van Helmond in ongeveer 15 minuten lopen, of in slechts 5 minuten fietsen bereikbaar. Omliggende steden en dorpen zijn per bus of trein dus prima bereikbaar.

Maandelijkse kosten

Voor deze ruime woning betaal je € 512,- per maand exclusief gas, water en elektra. Ook wordt er maandelijks een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 1,50 aan servicekosten in rekening gebracht.

mobile only

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Interveste  Ode aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Interveste  Theo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Interveste  Wim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Interveste  Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Interveste  Meer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger