Tijdelijk huren Helmond

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen in Helmond wel!
Helmond
Helmond
Tijdelijke huurwoning in Helmond
Samenvatting
Nu beschikbaar: deze gave bovenwoning in Helmond! De woonruimte is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een eigen berging. De portiekwoning… Meer informatie
anno
1957
 m2
30
kamers
2
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Nu beschikbaar: deze gave bovenwoning in Helmond! De woonruimte is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een eigen berging. 

De portiekwoning is gelegen in een nette woonwijk aan een doorgaande weg en je hebt parkeergelegenheid voor de deur. Op loopafstand van de woning tref je een bushalte en het treinstation van Helmond is gemakkelijk met de fiets te bereiken. Je hebt een prachtig uitzicht over het water.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. In een kwartiertje ben je met de trein al in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse kosten

De huurprijs bedraagt € 543,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks € 7,00 aan servicekosten.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

Interveste  Ode aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

Interveste  Theo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

Interveste  Wim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

Interveste  Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

Interveste  Meer over Het Kasteel van Sinterklaas

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger