Tijdelijk huren Helmond

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen in Helmond wel!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Helmond

Samenvatting

In Helmond hebben wij een tijdelijke woonruimte beschikbaar. Het gaat om een mooie eengezinswoning met eigen tuin. De woonruimte heeft… Meer informatie ↓
anno
1961
m2
100
kamers
4

Meer informatie

In Helmond hebben wij een tijdelijke woonruimte beschikbaar. Het gaat om een mooie eengezinswoning met eigen tuin. De woonruimte heeft een grootte van ongeveer 100m². Verder heeft de woning een woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer. Hoe fijn is dat!

De benoemde woning betreft een hoekwoning en heeft dan ook een voor- achter en zijtuintje. De eengezinswoning is gelegen in een nette woonwijk met parkeergelegenheid voor de deur. Op loopafstand van de woning tref je een bushalte, maar ook het treinstation van Helmond is gemakkelijk met de fiets te bereiken. Het centrum van Helmond vind je op nog geen 10 min. fietsen van de woning. Ideaal! Je hebt een uitzicht over een speelparkje voor het huis.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Met de trein ben je vanaf station Helmond al in een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Kosten tijdelijke eengezinswoning

Om hier tijdelijke te kunnen wonen betaal je slechts € 524,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een vast en niet verrekenbaar bedrag à € 2,- aan servicekosten.

Let op: Er is een mogelijkheid dat de foto’s een vergelijkbare woning treffen.

Wonen in Helmond

Omroep Brabant zocht uit waarom je in Helmond zou moeten wonen. Wij kunnen het niet beter verwoorden dan deze kenners dus nemen een paar puntjes van ze over.

Kattenmeppers

Afgelopen jaar woonden er ruim 90.000 'kattenmeppers' in Helmond. Dat klinkt luguber, maar dat is de oude bijnaam voor bewoners van de stad. Naar verluid heeft het te maken met de armoe die er vroeger troef was waardoor ze op jacht gingen naar katten om deze te verorberen. Op Internet is meerdere malen de zin van een grootmoeder terug te vinden die het als volgt verwoord: "Mar jonge, ge kôhnt ut verskil nie zien, en ut smakte goewd. Krek un wild kerningt. (maar jongen, je kan het verschil niet zien, en het smaakte goed. net een wild konijn.)"

Helmonds dialect

Volgens Omroep Brabant heeft het Helmond het mooiste stadsdialect van Brabant. Marcel Stevens bewijst het hier:

IntervesteOde aan het Helmonds dialect

Voetballers

En al is Berry van Aarle niet meer bekend als voetballer, ze zijn er altijd trots op dat hij uit Helmond komt en altijd zo gewoon is gebleven. Theo Maassen verwoord het zo:

IntervesteTheo Maassen over Berry van Aarle

Over voetballers gesproken: wist je dat de (ooit)voetballende broers René en Willy van de Kerkhof in Helmond zijn geboren?

Openbaar vervoer

Helmond is in bijna elk stadsdeel met de trein te bereiken. Het heeft maar liefst 4 treinstations.

Wim Daniels is de stadsdichter van Helmond en hij heeft de allerhoogste functie in Helmond, zo legt hij uit:

IntervesteWim Daniels over zijn Helmond

Kasteel van Helmond

Het kasteel van Sinterklaas staat in Helmond en wordt jaarlijks door duizenden kinderen en ouders bezocht.

IntervesteHet Kasteel van Sinterklaas in Helmond

Nog meer beelden van het kasteel in Helmond:

IntervesteMeer over Het Kasteel van Sinterklaas

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod