Tijdelijk huren Hendrik-Ido-Ambacht

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Hendrik-Ido-Ambacht

Samenvatting

De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels aan de overkant! Op dit moment is er… Meer informatie ↓
anno
1953
m2
72
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels aan de overkant! Op dit moment is er een rijtjeshuis vrij. Voorzien van een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Niet geheel onbelangrijk, er is zowel een vrij ruime voor-/ als achtertuin aanwezig. Groene vingers gezocht! Er wordt namelijk wel verwacht dat je de tuin netjes zal onderhouden. 

Wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals hierboven al aangegeven bevindt de woning zich nabij diverse winkels. Winkelcentrum de Schoof beschikt over supermarkten, een vishandel, kaaswinkel en vele andere winkels. Je kunt hier dus uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er wekelijks een markt.

IntervesteHendrik-ido-Ambacht gezien vanuit de lucht
Hendrik-ido-Ambacht gezien vanuit de lucht

Bereikbaarheid woning

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, een bushalte om 4 minuten lopen en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Het bekende Burgemeester Baxpark is op 15 minuten loopafstand te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk o.a. aan een hip Foodtruck Festival of optredens van diverse artiesten tijdens het gezellige Bevrijdingsfestival.. Natuurlijk kan je ook gewoon op zondag een lekkere wandeling maken in alle rust.

Maandelijkse kosten tijdelijke huurwoning Hendrik-Ido-Ambacht

De maandelijkse kosten bedragen € 525,-. Daarnaast betaal je iedere maand € 3,41 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod