Tijdelijk huren Hendrik-Ido-Ambacht

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Hendrik-Ido-Ambacht wel
Hendrik-Ido-Ambacht
Hendrik-Ido-Ambacht
Meer info
Samenvatting
Per direct: Eengezinswoning beschikbaar! De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels direct om de hoek!… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
 m2
80
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Per direct: Eengezinswoning beschikbaar!

De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels direct om de hoek! Op dit moment is er en tussenwoning vrij maar ook beschikken we hier ook over hoekwoningen. Voorzien van een ruime woonkamer met aparte keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Niet geheel onbelangrijk, er is zowel een vrij ruime voor-/ als achtertuin. Groene vingers gezocht! Er wordt namelijk wel verwacht dat je deze netjes zal onderhouden.

Wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals hierboven al aangegeven bevindt de woning zich nabij diverse winkels. Winkelcentrum de Schoof beschikt over supermarkten, een vishandel, kaaswinkel en vele andere winkels. Je kunt hier dus uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er wekelijks een markt.

Interveste Hendrik-ido-Ambacht gezien vanuit de lucht

Bereikbaarheid woning

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, een bushalte om 4 minuten lopen en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Het bekende Burgemeester Baxpark is op 15 minuten loopafstand te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk o.a. aan een hip Foodtruck Festival of optredens van diverse artiesten tijdens het gezellige Bevrijdingsfestival.. Natuurlijk kan je ook gewoon op zondag een lekkere wandeling maken in alle rust.

Maandelijkse kosten tijdelijke huurwoning Hendrik-Ido-Ambacht

De maandelijkse kosten bedragen € 525,- voor een tussenwoning en € 600,- voor een hoekwoning. Daarnaast betaal je iedere maand € 3,41 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger