Tijdelijk huren Herkingen

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Herkingen wel!
Meer info

Samenvatting

In het pittoreske Herkingen komt een woonruimte beschikbaar. Afhankelijk van het aanbod gaat het hier om een beneden- of bovenwoning.… Meer informatie ↓
€ 442,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
m2
52
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

In het pittoreske Herkingen komt een woonruimte beschikbaar. Afhankelijk van het aanbod gaat het hier om een beneden- of bovenwoning. De woonruimte bestaat uit een woonkamer, keuken, 1 slaapkamer en een badkamer. Jouw fiets kun je kwijt in de algemene fietsenberging en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat voor jouw auto. De bovenwoningen komen met een balkon, terwijl de benedenwoningen een klein strookje naast de woning hebben waar je kan gaan zitten om van de zon te genieten.

Over de omgeving

Herkingen is een dorp in de provincie Zuid-Holland, op het schiereiland en in de gemeente Goeree-Overflakkee. In deze met natuur en rust overgoten gemeente kun je met 10 minuten bij het natuurreservaat Paardengat Herkingen. Dit is een fraaie plek om rustig te genieten van een uitgestrekt vogelparadijs van verschillende watervogels. Hiernaast kun je ook naar het plaatselijke strand om de zon te zien zakken in de Grevelingen. De kusstrook van Goeree-Overflakkee staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden. In de omliggende plaatsen is dus ook genoeg groen en natuur om te ontdekken.
IntervesteGoeree-Overflakkee

Bereikbaarheid

Met de N215 vind je de weg naar alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 ben je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Maandelijkse kosten

Voor de woonruimte betaal je maandelijks € 442,-. Maandelijks worden er ook servicekosten in rekening gebracht van € 27,50. Bovenstaande maandelijkse kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod