Tijdelijk huren Herkingen

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Herkingen wel!
Meer info

Samenvatting

Keurige woning in het prachtige Herkingen beschikbaar! Over deze woning Het gaat om een nette boven- of benedenwoning met een… Meer informatie ↓
€ 442,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1975
m2
52
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Keurige woning in het prachtige Herkingen beschikbaar!

Over deze woning

Het gaat om een nette boven- of benedenwoning met een woonoppervlakte van circa 52 vierkante meter. Afhankelijk van de woning, krijg je een balkon of tuin tot je beschikking. De woonruimte heeft een ruime woonkamer, keuken, één slaapkamer en uiteraard sanitaire voorzieningen. 

Parkeergelegenheid

We snappen dat het prettig is als je je vervoersmiddel dichtbij huis kunt parkeren. Er staat een fietsenstalling bij het complex, uitzonderlijk voor de bewoners van het complex. Veilig en geborgen dus. Ook is er in de straat voldoende parkeergelegenheid om je auto te parkeren. 

De omgeving

Herkingen is een prachtig dorp gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee en is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, avontuur en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Herkingen heeft voor ieder wat wils!

Activiteiten 

Als je van watersport houdt, ben je in Herkingen aan het juiste adres. Het dorp heeft een jachthaven waar je boten kunt huren om te zeilen, te vissen of lekker te varen. Daarnaast kun je ook kajakken of suppen op het Grevelingenmeer, een van de grootste zoutwatermeren van Europa.

Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te zien. Het dorp ligt namelijk aan de rand van het prachtige natuurgebied de Kwade Hoek. Hier kun je heerlijk fietsen en wandelen door de duinen of langs het strand.

Tot slot zijn er ook genoeg eet- en drinkgelegenheden in Herkingen waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Of je nu wilt genieten van een visje aan de haven of een gezellige avond wilt doorbrengen in een van de dorpscafés, in Herkingen is er altijd gezelligheid!

IntervesteGoeree-Overflakkee
Goeree-Overflakkee

Bereikbaarheid

Herkingen is erg toegankelijk! De N215 brengt je eenvoudig naar alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 sta je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Maandelijkse kosten

Zie jij jezelf hier al wonen? Dat kan! Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 442,-. Dit bedrag is exclusief gas, water en licht. Daarnaast betaal je maandelijks € 27,50,- aan servicekosten. 

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod