Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Hillegom wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Het betreft een leuke bovenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en drie slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1957
m2
60
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Het betreft een leuke bovenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en drie slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. 

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand. Het Hertenpark ligt op een steenworp afstand van de woning. 

Maandelijkse kosten


Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.


Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod