Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Hillegom wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer met een oppervlakte van 25m², een gesloten keuken, sanitaire voorzieningen en maar… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
73
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Zolder

Meer informatie

Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer met een oppervlakte van 25m², een gesloten keuken, sanitaire voorzieningen en maar liefst drie slaapkamers. Verder heeft de woning de beschikking over een ruime achtertuin. Parkeergelegenheid vind je voor de deur. 

Over de locatie

Aan het einde van de straat vind je een sportveldje en wat verderop een manege. Openbaar vervoer (bushaltes) bereik je binnen 5 minuten lopen. Restaurants, winkels en supermarkten zijn vanaf deze woning binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je  genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en staat vooral bekend haar mooie bloembollenvelden.  

MAANDELIJKSE KOSTEN

De kale huurprijs bedraagt € 525,00 per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 1,50 bij.

Let op: De foto's betreffen een vergelijkbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod