Tijdelijk huren Hillegom

Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.
Maar deze woningen wel!
Alkmaar
Zwijndrecht
Meer woningen
Tijdelijke huurwoning in Hillegom
Samenvatting
In Hillegom hebben we beneden- en bovenwoningen beschikbaar aan het Karel Doormanplein. De woningen zijn voorzien van een woonkamer, 2 slaapkamers,… Meer informatie
anno
1961
 m2
71
kamers
3

Over deze huurwoning

In Hillegom hebben we beneden- en bovenwoningen beschikbaar aan het Karel Doormanplein. De woningen zijn voorzien van een woonkamer, 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen.
De woningen zijn gesitueerd in een rustige woonwijk met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hillegom staat bekend om de mooie bloembollenvelden. In deze Zuid-Hollandse plaats trekt jaarlijks het bloemencorso door het dorp. 

MAANDELIJKSE KOSTEN 
De kale huurprijs bedraagt voor de benedenwoningen € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. En voor de bovenwoningen € 390,- per maand exclusief gas, water en elektra. In beide gevallen komen er niet verrekenbare servicekosten van € 7,90 bij.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger