Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Hillegom wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Deze bovenwoning heeft een ruime woonkamer met plek voor een eethoek. In de keuken kun je aan de hand van… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
72
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Schuur

Meer informatie

Deze bovenwoning heeft een ruime woonkamer met plek voor een eethoek. In de keuken kun je aan de hand van bijvoorbeeld een elektrische kookplaat heerlijk kokkerellen. De centrale hal geeft toegang tot maar liefst 2 slaapkamers en de badkamer met een apart toilet. Bij de woonruimte zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig.

Over de woonomgeving

De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk, een supermarkt is op loopafstand te bereiken. In de buurt van de woonruimte vind je het Burgemeester van Nispenpark, een klein parkje om fijn doorheen te wandelen. Het centrum van Hillegom bereik je gemakkelijk binnen 15 minuten lopen. Hier kun je winkelen, maar ook genieten van de terrasjes en diverse eetgelegenheden die het centrum van Hillegom kent.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt. Ook heb je op steenworp afstand het Keukenhof.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag à € 2,60 aan servicekosten.

De getoonde foto's van de woonruimte zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod