Tijdelijk huren Hillegom

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woning in Hillegom wel
Hillegom
Hillegom
Meer info
Combineer wonen en vrijwilligerswerk
Club van vrijwilligers
Samenvatting
Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers Ben je op zoek naar woonruimte in Hillegom en wil je graag nét… Meer informatie
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
 m2
58
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Nieuw bij Interveste: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Hillegom en wil je graag nét even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in de buurt!

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze woning zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen of de buurt schoon en veilig houden.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over de woning

Deze bovenwoning heeft een woonkamer met een keuken en een eigen toilet. Ook heb je er de beschikking over een eigen badkamer en maar liefst drie slaapkamers. Bij de woonruimte zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig. 

Over de woonomgeving

De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk, een supermarkt is op loopafstand te bereiken. In de buurt van de woonruimte vind je het Burgemeester van Nispenpark, een klein parkje om fijn doorheen te wandelen. Het centrum van Hillegom bereik je gemakkelijk binnen 15 minuten lopen. Hier kun je winkelen, maar ook genieten van de terrasjes en diverse eetgelegenheden die het centrum van Hillegom kent.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt. 

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaarbedrag à € 2,60 aan servicekosten.

De getoonde foto's van de woonruimte zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woning.

Club van vrijwilligers Let op: voor deze woning zoeken we vrijwilligers!
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger