Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Hillegom wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Over deze woning Het betreft een zeer leuke, ruime boven- en/of benedenwoning met woonkamer, keuken, een badkamer en twee slaapkamers.… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
71
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

Het betreft een zeer leuke, ruime boven- en/of benedenwoning met woonkamer, keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 71 vierkante meter. Verder beschikt de bovenwoning over een balkon waar je de laatste zonnestralen van de dag kunt opvangen.

Over de locatie

Hillegom is een gezellige stad en gemeente in de Bollenstreek, gelegen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De historische steden Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving van Hillegom.

Ook ligt de woning in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Zoek je liever de rust op? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten 

De kale huurprijs voor deze woning bedraagt € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 2,60 bij.

HUURTOESLAG?

Afhankelijk van je inkomen, bestaat er een kans dat je huurtoeslag kunt aanvragen! Weten of je in aanmerking komt voor toeslagen? Bereken je huurtoeslag op de website van De Belastingdienst.

Let op: De getoonde foto's zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod