Tijdelijk huren Hillegom

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen wel!
Hillegom
Hillegom
Meer woningen
Samenvatting
Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Hillegom? Wij bieden een royale woning aan in de Oranjebuurt. Op… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1935
 m2
81
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Hillegom?

Wij bieden een royale woning aan in de Oranjebuurt. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt naar een eetkamer. Naast de eetkamer bevindt zich de open keuken die van alle gemakken is voorzien. Door de grote ramen aan beide kanten van de woning heb je de hele dag door natuurlijk licht die de woning aangenaam verlicht. Ook heb je een achtertuin met berging om je spullen in op te slaan. In de hal kun je een apart toilet vinden en daar is ook de trap naar boven. Boven vind je 3 ruime slaapkamers, de ene nog groter dan de ander. Ook de badkamer kun je op deze verdieping vinden. Parkeren voor de deur zal ook zeker geen probleem opleveren, er zijn meer dan voldoende parkeergelegenheden te vinden voor de deur.


Over Hillegom

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek. 

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 1,50 bij.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger