Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Hillegom? Wij bieden een royale woning aan in de Oranjebuurt. Op… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1935
m2
81
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Hillegom?

Wij bieden een royale woning aan in de Oranjebuurt. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt naar een eetkamer. Naast de eetkamer bevindt zich de open keuken die van alle gemakken is voorzien. Door de grote ramen aan beide kanten van de woning heb je de hele dag door natuurlijk licht die de woning aangenaam verlicht. Ook heb je een achtertuin met berging om je spullen in op te slaan. In de hal kun je een apart toilet vinden en daar is ook de trap naar boven. Boven vind je 3 ruime slaapkamers, de ene nog groter dan de ander. Ook de badkamer kun je op deze verdieping vinden. Parkeren voor de deur zal ook zeker geen probleem opleveren, er zijn meer dan voldoende parkeergelegenheden te vinden voor de deur.


Over Hillegom

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek. 

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 1,50 bij.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod