Samenvatting
Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Hillegom? Wij bieden een royale woning aan met 3 kamers, een… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
 m2
81
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Hillegom?

Wij bieden een royale woning aan met 3 kamers, een achtertuin en een berging om je spullen in op te slaan. Gratis parkeergelegenheden zijn gelegen voor de deur.

Over Hillegom

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De woningen zijn gesitueerd in een rustige woonwijk met voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.
Restaurants, winkels, een supermarkt en scholen zijn op loopafstand te bereiken.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 1,50 bij.Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger