Tijdelijk huren Hillegom

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen in Hillegom wel!
Hillegom
Hillegom
Samenvatting
Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en meerdere slaapkamers. Ook heeft het beschikking over een ruime… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
61
kamers
4
  •   Parkeren: onbekend
  •   Geen wachtlijst
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en meerdere slaapkamers. Ook heeft het beschikking over een ruime achtertuin. Parkeergelegenheid vind je voor de deur. 

Over de locatie

Aan het einde van de straat vind je een sportveldje en wat verderop een manege. Openbaar vervoer (bushaltes) bereik je binnen 5 minuten lopen. Restaurants, winkels en supermarkten zijn vanaf deze woning binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je naar verwachting vanaf september genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en staat vooral bekend haar mooie bloembollenvelden.  

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag à €1,50 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger