Tijdelijk huren Hillegom

Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar deze woningen wel!
Hillegom
Hillegom
Meer woningen
Samenvatting
Deze keurige jaren '20 woning in de Oranjebuurt in Hillegom heeft meerdere slaapkamers, een woonkamer en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen.… Meer informatie
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
 m2
75
kamers
4
  •   Greenchoice korting

Over deze huurwoning

Deze keurige jaren '20 woning in de Oranjebuurt in Hillegom heeft meerdere slaapkamers, een woonkamer en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 75 vierkante meter. Dit prachtige huisje heeft ook een eigen achtertuin. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over de omgeving

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor €525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag van €1,50 aan servicekosten.


De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.
mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger