Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.

Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Hillegom

Samenvatting

Deze ruime, nette woning in Hillegom uit de jaren '30 heeft drie slaapkamers, een keuken, een woonkamer en beschikt over… Meer informatie ↓
anno
1935
m2
94
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Deze ruime, nette woning in Hillegom uit de jaren '30 heeft drie slaapkamers, een keuken, een woonkamer en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 95 vierkante meter. Dit prachtige huisje heeft een eigen achtertuin. Ook kun je voor de deur gratis parkeren, er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Over de omgeving

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor € 525,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag van € 1,50 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod