Tijdelijk huren Hillegom

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Ben jij op zoek naar een keurige jaren '20 woning tussen de bollenvelden? Wellicht is deze woonruimte in de Oranjebuurt… Meer informatie ↓
€ 525,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
97
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Ben jij op zoek naar een keurige jaren '20 woning tussen de bollenvelden? Wellicht is deze woonruimte in de Oranjebuurt in Hillegom dan wel iets voor jou. Beneden vind je een ruime woonkamer, keuken en los toilet. Boven heb je erg veel ruimte. Hier vind je maar liefst drie slaapkamers en de badkamer.
Dit prachtige huis heeft buiten nog een berging en een achtertuin. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over de woonomgeving 

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. Restaurants, winkels en een supermarkt zijn op loopafstand vanaf deze woning te bereiken. In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je naar verwachting vanaf september genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.

 

Maandelijkse kosten 

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een bedrag à € 1,50 aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod