Samenvatting
Het betreft een ruime benedenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante… Meer informatie
anno
1959
 m2
55
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging

Over deze huurwoning

Het betreft een ruime benedenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Verder beschikt de woning over een handige buitenberging en fijne tuin.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten 

De kale huurprijs bedraagt € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van €2,60 bij.

Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact met Interveste

Facebook Messenger