Huurwoning Hillegom


tijdelijk huren

Juliana van Stolberglaan 116

Samenvatting

Over deze woning In dit appartementencomplex in Hillegom komt weer een mooie bovenwoning beschikbaar. Wanneer je de woning binnenkomt wordt… Meer informatie ↓
€ 475,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
72
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

In dit appartementencomplex in Hillegom komt weer een mooie bovenwoning beschikbaar. Wanneer je de woning binnenkomt wordt je ontvangen in de sfeervolle hal. Je krijgt gelijk een warm gevoel dankzij de knusse indeling die dit appartement uitstraalt. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer met aangrenzende keuken, de trappenkast naar de tweede woonlaag en ook het toilet. De woonkamer heeft een openverbinding met de keuken. Op de tweede woonlaag vind je meerdere slaapkamers en de badkamer. 

De woonoppervlakte van het appartement bedraagt circa 60 vierkante meter.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De woning ligt in het centrum van Hillegom, dus binnen enkele minuten sta je in de gezellige winkelstraten. Vanuit daar loop je gemakkelijk door naar alle leuke eetgelegenheden die Hillegom te bieden heeft. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Breng je liever een bezoekje aan de grote stad? Dat kan! Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving en zijn ook zeker leuk om te bezoeken. 

Ook wanneer je wat meer van de rust houdt, woon je in Hillegom perfect. Binnen slechts een half uurtje rijden sta je op het strand en kun je heerlijk uitwaaien. 

Maandelijkse kosten

Ben je enthousiast en wil jij hier graag wonen? Dat kan! De maandelijkse kosten bedragen € 475,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je maandelijks een klein bedrag van € 2,60 aan servicekosten.

Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Interveste. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod