Tijdelijk huren Hoogkarspel

Helaas!
Deze huurwoning wordt niet langer beheerd door Interveste.

Maar...
deze woningen zijn momenteel wel beschikbaar!
Alle woonruimtes
Tijdelijke huurwoning in Hoogkarspel

Samenvatting

Over deze huurwoning In Hoogkarspel heeft Interveste leuke tijdelijke huurwoningen in beheer waar je heerlijk in kan vertoeven. De beschikbare… Meer informatie ↓
anno
1955
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Over deze huurwoning

In Hoogkarspel heeft Interveste leuke tijdelijke huurwoningen in beheer waar je heerlijk in kan vertoeven. De beschikbare woning betreft een gelijkvloerse bungalow. Wel is er een vlizozolder aanwezig van ongeveer 12m². De woning beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer met toilet en er is ook een berging aanwezig. Ook krijg je de beschikking tot je eigen tuin. Op een steenworp afstand van de woning vind je alles wat je nodig hebt. Zo bevinden zich zowel de bushalte als het treinstation zich op 3 minuten afstand (te voet). Wat dus ideaal is om uit te wijken naar omliggende plaatsen zoals Bovenkarspel, Lutjebroek, Enkhuizen en Hoorn.

Over Hoogkarspel

Hoogkarspel bevindt zich in de Gemeente Drechterland, wat zich op zijn beurt bevindt in de provincie Noord-Holland. De locatie is gelegen nabij het IJsselmeer en Markermeer. In Hoogkarspel vind je alle benodigde voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Verder zijn er ook meerdere sportmogelijkheden in de omgeving. Zo beschikt Hoogkarspel namelijk ook over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 380,- per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een vast bedrag van € 5,- aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

IntervesteHoogkarspel

Vrijwilligersprojecten

Uitgelicht aanbod