Samenvatting
Over deze huurwoning In Hoogkarspel heeft Interveste leuke tijdelijke huurwoningen in beheer waar je heerlijk in kan vertoeven. De beschikbare… Meer informatie
€ 380,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
 m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Greenchoice korting
  •   Berging
  •   Zolder

Over deze huurwoning

Over deze huurwoning

In Hoogkarspel heeft Interveste leuke tijdelijke huurwoningen in beheer waar je heerlijk in kan vertoeven. De beschikbare woning betreft een gelijkvloerse bungalow. Wel is er een vlizozolder aanwezig van ongeveer 12m². De woning beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer met toilet en er is ook een berging aanwezig. Ook krijg je de beschikking tot je eigen tuin. Op een steenworp afstand van de woning vind je alles wat je nodig hebt. Zo bevinden zich zowel de bushalte als het treinstation zich op 3 minuten afstand (te voet). Wat dus ideaal is om uit te wijken naar omliggende plaatsen zoals Bovenkarspel, Lutjebroek, Enkhuizen en Hoorn.

Over Hoogkarspel

Hoogkarspel bevindt zich in de Gemeente Drechterland, wat zich op zijn beurt bevindt in de provincie Noord-Holland. De locatie is gelegen nabij het IJsselmeer en Markermeer. In Hoogkarspel vind je alle benodigde voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten, restaurants, etc. Verder zijn er ook meerdere sportmogelijkheden in de omgeving. Zo beschikt Hoogkarspel namelijk ook over een ijsbaan en een tennisvereniging.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 380,- per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een vast bedrag van € 5,- aan servicekosten.

De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Interveste Hoogkarspel

mobile only
Uitgelicht aanbod

Huurtoeslag tijdelijke huurwoningen

Voor de tijdelijke huurwoningen van Interveste is het vaak mogelijk huurtoeslag aan te vragen. De Belastingdienst laat via hun toeslagenpagina zelf berekenen of je in aanmerking komt voor huurtoeslag.

De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen, je vermogen en je huur. Servicekosten kunnen ook van belang zijn bij de berekening van huurtoeslag. De toeslag kan oplopen tot maar liefst € 354,- per maand.

Wil je weten of je recht hebt op huurtoeslag?

Bereken jouw toeslag op de website van de Belastingdienst.

De getoonde bedragen zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat wij doen

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, herontwikkeling en herstructurering in Nederland. Het vastgoed beheer is bij Interveste in vertrouwde handen. Vele organisaties gingen u al voor. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren (bruikleen), maar ook het tijdelijk huren van een woning behoort tot de mogelijkheden. Dit is op basis van de Leegstandwet. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, antikraak of tijdelijk.

Startende ondernemers en andere organisaties kunnen bij Interveste terecht voor de huur van tijdelijke werkruimte. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Bent u in het bezit van leegstaand vastgoed of wilt u meer informatie over de diensten van Interveste, maak dan gebruik van de Interveste Leegstandcoach. Wanneer u direct naar een oplossing zoekt, kunt u gebruik maken van Interveste Direct.

Contact met Interveste

Facebook Messenger